Välkommen till Restaurang Prime

Öppet torsdag-lördag från 18.00

Stället i Vimmerby
för köttälskare

Med vårt amerikanska steakhousekoncept sätter vi fokus på grillat kvalitetskött, där du kan välja olika storlekar samt sideorders. Vi satsar också på våra hemmagjorda hamburgare med närproducerat nötkött.

Vi erbjuder både vegetariskt, veganskt, lättare rätter och en barnmeny. 
Kvalité värdesätter vi högt och vi jobbar ständigt med att utveckla råvaror och service. 

Allergier eller specialkost löser vi, prata bara med personalen så hjälper vi dig.
 
Våra menyer
Kika gärna i våra menyer nedan, här erbjuds allt från de finaste kvalitéer på kött till hemmagjorda hamburgare på närproducerad nötfärs. Vi erbjuder också fisk, vegan och vegetariska rätter och självklart har barnen en egen meny, du vet väl också att alla barn som äter upp sin mat, bjuder vi på isglass.

Varmt välkomna att boka bord 0492-16700 eller via e-post info@hotellronja.se
 
Meny
Drinkmeny
Barnmeny
 
Dagens lunch

VARDAGAR 11.30-14.00
 

VECKANS MENY - VECKA 46


BURGARE
Hamburgare med kött från Bjursunds, trattkantarell, västerbottenkräm, picklad rödlök, saltgurla, krispsallad och tomat. Serveras med sötpotatispommes. 110 kr

KÖTT
Örtfylld kalvbringa med dijonsenap. Serveras med rostade rotfrukter och löksås. 98 kr

FISK

Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås. 95 kr.

GRÖNA
Krämig lasagne på säsongens grönsaker. Serveras med syrlig sallad. 90 kr.

SALLAD & SOPPBUFFÉ
För dig som endast vill plocka från vårt härliga buffébord. 75 kr.

FREDAGSDESSERT
Brownie med grädde.


Samtliga rätter inkluderar kalldryck, varmdryck, hembakat bröd, vårt egna smör, vår härliga salladsbuffé samt soppa. 


Bordsbokning: info@hotellronja.se 
0492-167 00

Afterwork

Afterwork på fredagar 17.00-21.00
 

MENY
 

Viltbricka med älgentrecote och rådjurssadel från tvärskogsvilt i Ljungbyholm. Serveras med klyftad sötpotatis, rödvinssås, smörstekt kantarellsallad 269:- per person, 499:- för två personer

 
Snacksbricka sojainkokt svamp, kimchi, marinerade groddar och wontonkrisp
89:- per person, 165:- för två personer
 
Halstrad lax med pepparotscréme och rostade betor 169:-
 
Egenklappad burgare med kött från Bjursund. Serveras med bacon, bakad tomat, picklad lök, tryffelmajonnäs och krispsallad  189:-
 
Dessert
Tiramisu 69:-


Samtliga rätter inkluderar 1 glas av kvällens vin/öl/alkholfritt per person


Bordsbokning: info@clubprime.se  0492-167 00

quiz

Välkomna till Prime och quiz, varje torsdag (från v.7) är det dags för quiz, vi testar dina kunskaper i både musik och allmänbildning (lite olika upplägg från gång till gång)
Om du vill delta i quizet börjar det klockan 19.30
De tre lag som lyckas skrapa ihop flest poäng vinner härliga priser. Det får vara max 6 deltagare/lag och det kostar 20sek/person att delta. Avgiften går till utvald hjälporganisation.

 

 

Bingo med Fredrik Thalin
Fredrik Thalin intervjuar vardagshjältar!
Hur är det egentligen att vara pedagog på en förskola eller att spela Pippi på Astrid Lindgrens Värld? Vad kan en snickare stöta på när de river en vägg eller hur snabbt går pulsen upp på en brandman när larmet går? Massor av skratt, härliga möten och fina priser utlovas.
Just nu är det ingen bingo planerad, men håll utkik efter eventuellt nytt datum
 
 
 
ÖPPETTIDER

Öppet torsdag-lördag från kl: 18.00 

Under perioder då vi har stängt vissa dagar öppnar vi självklart vid förfrågningar om större sällskap alla övriga dagar.

Nattklubben

Vi kör olika upplägg så att musiken ska passa så många som möjligt. Bra musik är lika med en bra fest. Vi jobbar med olika temakvällar så att just du ska känna dig hemma hos oss när du väljer att dansa dig in på småtimmarna
 
Bildgalleri
 
HISTORIA:
SÅ KOM PRIME TILL
2014 blev det en dröm som förverkligades. En dröm om en riktigt bra mötesplats för folk som tycker om upplevelser. Prime har utvecklats löpande och under byggnationen har hela tiden nya idéer implementerats. Restaurangkonceptet blev frukten av en företagskontakt som skapades då inredningen skulle köpas. Vi kom i kontakt med The Steakhouse i Kristianstad och kontrakterade oss för ett franchisekoncept.
 
Vår miljö är skapad för att tilltala den stora massan. Vare sig man tycker om modern och rå stil eller mer klassiska och harmoniska, mjuka inslag så kommer man hitta det hos oss. Vi vänder oss till alla åldrar och i synnerhet köttälskare. Nattklubben jobbar med olika temakvällar så att just du ska känna dig hemma hos oss när du väljer att dansa dig in på småtimmarna. 
 
Vi lever efter devisen att ha en exceptionell service. Som ny eller återkommande gäst ska du känna att just du är speciell.