Välkommen till Restaurang Prime

Barnbuffé - Á la Carte - Shareplatemeny på lokala råvaror
Kvällsöppet alla dagar 17:00–sent

Sharing is caring

Nytt koncept. Ny meny. Närproducerade råvaror. Nytt porslin. Nya drinkar och viner. Mycket nytt.
 
Vår restaurang är öppen måndag till söndag, 17.00-sent.
Vårt koncept är ”Sharing is caring”. Det innebär att du och ditt sällskap beställer massa godsaker från vår ”share plate meny” som ni sedan delar på och njuter av.
Boka bord hos oss: 
- maila till 
info@clubprime.se
- ring oss på 0492-16700
skicka till oss på messenger på vår Facebooksida
 
Varmt välkomna!
 
Dagens lunch

 

Vår lunchservering tar sommaruppehåll från och med måndag 24 juni och öppnar åter 19 augusti. Vi önskar er alla en skön och härlig sommar!

 

Bordsbokning:

info@clubprime.se 
0492-167 00

 

Kväll

Öppet alla dagar 17.00 - sent.

 

BLÄDDRA I VÅR KVÄLLSMENY



Bordsbokning:
info@clubprime.se
0492-167 00
 

Shareplate menu


ENTRECÔTE \ 249,- (200G)

Hängmörad Entrecôte från Dackebygdens gård.
 

RYGGBIFF \ 239,- (200G)
Hängmörad ryggbiff från Närke kött.

KYCKLINGFILÉ \ 139,-
BBQ kycklingfilé från Viking fågel i Ljungby.

VARMRÖKT LAX \ 169,- (100G)
MSC-märkt

SVAMPKROKETT \ 75,-
Gjord på potatis från Axelssons i stora Aby med ramslöksemulsion med ramslök från trakten.
 
KÅLSALLAD \ 75,-
Med sotad pak choi, rabarbercrudité, citrongräs, bakad honung och rimmad gurka.

FLÄDERPICKLAD SPARRIS \ 89,-
Med rostad mandel, gräslöksolja och semitorkade tomater.

GUL GAZPACHO \ 59,-
Gjord på primörer från trakten.

POMMES \ 45,-
Pommes på potatis från Axelssons i stora Aby.

POTATISFONDANT \ 45,-
Gjord på potatis från Axelssons i stora Aby med smak av timjan.


Våra klassiker


BRÄSERAD OXKIND \ 195,-

Från Dackebygdens Kött med palsternackspuré, rödvinssky och picklad gurka
 

SVAMP OCH GRÄSLÖKSRISOTTO \ 175,-
Gjord på svamp från trakten och egen vegetarisk buljong samt parmesanost

HAMBURGARE \ 210,-
150 g. hamburgare på nörfärs från Dackebygdens kött serveras med citronpicklad silverlök, aioli, tomat & sallad från Bondens Skafferi, maltbröd från Stjernbergs Skafferi, pommes & picklad gurka

CAESARSALLAD \ 169,-
Confiterat kycklinglår, romansallad, caesardressing, knaperstekt bacon, friterad kapris samt surdegskrutonger från Stjernbergs skafferi

RÄKMACKA \ 199,-
Surdegsbröd från Stjernbergs Bageri i Mariannelund, MSC-märkta räkor, sparrisemulsion på sparris från Bondens Skafferi, gräslöksolja, ekologiskt ägg, citron samt hyvlad rödlök
 
 
BLÄDDRA I VÅR KVÄLLSMENY
 
 
 

Nattklubben

Vi kör olika upplägg så att musiken ska passa så många som möjligt. Bra musik är lika med en bra fest. Vi jobbar med olika temakvällar så att just du ska känna dig hemma hos oss när du väljer att dansa dig in på småtimmarna
 
 
Vi bedriver Restaurang, Bistro, Nattklubb och Event.


Vi älskar människor och mat, as simple as that.

 

Matkonceptets ledord är “Sharing is Caring”, vällagat från grunden, närproducerat och med hela världen som smakbibliotek.
 

Sharing is Caring


Ni väljer huvudråvaror samt ett antal spännande sidorätter som ni sedan delar på. Vår ambition är att upplevelsen och maten ska delas och stå i fokus. Vi erbjuder även alla våra viner på glas, oavsett prisklass och årgång.
 

Vällagad från grunden


Bra råvaror är oerhört viktigt för oss, lika viktigt är hanteringen och tillagningen. Vi lagar allt från grunden och tummar aldrig på kvalitén. Sous Vide är metoden som används för tillagning av kött för att få det bästa av köttet och ge råvaran bästa möjliga tillagningssätt den förtjänar.
 

Närproducerat


Vi jobbar så mycket som möjligt med råvaror från trakten och tillsammans med våra bönder. Vi vill kunna hälsa på våra producenter och vara med att påverka samt utveckla. Det är en samhällsplikt att stötta varandra och inte minst för miljön samt matlandet Sverige.
 

Hela världen som inspiration


Livet är för kort för att inte upplevas fullt ut. Vi får inspiration av resor och människor som sedan präglar vår meny som ständigt utvecklas och ändras. Vi vill dela med oss av vår inspiration och det vi älskar....
 

PS. Under sommaren erbjuder vi en härlig buffé till våra allra minsta gäster, barnen. Även den är lagad med flera liter kärlek och många kilo omtanke.

Sharing is Caring
 
/PRIME