Välkommen till Restaurang Prime

Öppet lunch 11.30-14.00 Mån - Fre

vi förbereder för ett helt nytt koncept 

Från 1 december stänger vi våra kvällar. Vi kommer att arbeta fram ett helt nytt koncept med lokala, fräscha råvaror på annorlunda vis. I februari 2019 kommer vi att öppna upp igen. Stay tuned för information på vägen. Välkommen till Prime 2.0
 
Dagens lunch

VARDAGAR 11.30-14.00
Just nu serverar vi lunch på vår övervåning. Välkommen in i receptionen på Hotell Ronja så visar vi dig vägen. 
 

VECKANS MENY - VECKA 7


BURGARE 
Kycklingburgare gjord på svenskt kycklinglår serverars med chili och prästostdressing, tomatchutney, briochebröd samt tomat, saltgurka, sallad och pommes.  110:-
 
KÖTT 
Pannbiff med löksås, blancherade morötter, lingonsylt och potatispuré. 95:-
 
FISK
Stekt panerad strömmingsflundra serveras med dillsmör, freekeh, spenat, rimmad gurka samt tomatchutney. 95:-
 
VEGETARISK
Indisk gryta gjord på röda linser med smak av cocos, vitlök och curry som serveras med myntayoghurt, 85 :-

SALLAD & SOPPBUFFÉ
För dig som endast vill plocka från vårt härliga buffébord. 75 :-
 
FREDAGSDESSERT
Primes egenrullade mjölkchokladtryffel med smak av muscovado och malibulikör.  

Samtliga rätter inkluderar kalldryck, varmdryck, hembakat bröd, vårt egna smör, vår härliga salladsbuffé samt soppa.


Bordsbokning: info@hotellronja.se 
0492-167 00

Lediga jobb
Vi söker kökschef

Det gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med olika verksamheter i verksamheten. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus.
 
Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 16 medarbetare som söker ytterligare en för att vara med på en spännande resa.
 
Under årskiftet kommer vi att byta konceptet i restaurangen och lägga större fokus på maten och upplevelse. Kött kommer att stå i fokus samt säsongsbaserad meny med bra och lokala råvaror.
 
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som köksmästare alternativ mångårig kockbakgrund som vill ta steget till att ta mer ansvar som ledare. Du kommer att kliva in i en period där kreativitet och skapandet i både mat och organisation står i fokus.
 
I tjänsten ingår bl.a. personalansvar över ditt team, kostnad och resultatansvar, daglig ledning av arbetsgruppen och att aktivit utveckla utbudet, frukost som lunch och middag.

Kompetenser vi värdesätter: Gott ledarskap, förmåga att motivera och engagera, kärlek för maten och stolthet för yrket, ödmjuk och lyhörd.

Varaktighet: Tillsvidare, Heltid
Tillträde: Omgående
Lön: Fast månadslön
Kontaktperson: Wisam Salim, Verksamhetschef
wisam@hotellronja.se
 
 

Nattklubben

Vi kör olika upplägg så att musiken ska passa så många som möjligt. Bra musik är lika med en bra fest. Vi jobbar med olika temakvällar så att just du ska känna dig hemma hos oss när du väljer att dansa dig in på småtimmarna
 
Bildgalleri
 
HISTORIA:
SÅ KOM PRIME TILL
2014 blev det en dröm som förverkligades. En dröm om en riktigt bra mötesplats för folk som tycker om upplevelser. Prime har utvecklats löpande och under byggnationen har hela tiden nya idéer implementerats. Restaurangkonceptet blev frukten av en företagskontakt som skapades då inredningen skulle köpas. Vi kom i kontakt med The Steakhouse i Kristianstad och kontrakterade oss för ett franchisekoncept.
 
Vår miljö är skapad för att tilltala den stora massan. Vare sig man tycker om modern och rå stil eller mer klassiska och harmoniska, mjuka inslag så kommer man hitta det hos oss. Vi vänder oss till alla åldrar och i synnerhet köttälskare. Nattklubben jobbar med olika temakvällar så att just du ska känna dig hemma hos oss när du väljer att dansa dig in på småtimmarna. 
 
Vi lever efter devisen att ha en exceptionell service. Som ny eller återkommande gäst ska du känna att just du är speciell.