Välkommen till Restaurang Prime

Á la Carte - Shareplatemeny på lokala råvaror
Kvällsöppet Onsdag-Lördag 18:00–sent

Sharing is caring

På grund av det rådande Corona-viruset, har vi korrigerat våra öppettider tillsvidare.
 
 
Måndag -
 Fredag: 11.30-14.00. 
Välj mellan fyra olika rätter inkl. sallad, dryck, kaffe & kaka
från. 95.- 
Se vår lunchmeny längre ned på sidan

Torsdagar: 18.00-21.00
Quiz-torsdagar med J
ens Nöjesquiz/ Kunskapsjakt

Fredagar: 17.00-01.00
Puben i källaren är öppen. Ta en match i Shuffleboard, biljard eller varför inte fotboll och ät f
rån vår nya
Pub-meny. AW-priser på både mat, dryck och spel fram till kl 20.00

Lördagar: 18.00-01.00
Puben i källaren är öppen.


Boka bord hos oss: 
- maila till 
info@clubprime.se
- ring oss på 0492-16700
skicka till oss på messenger på vår Facebooksida
 
Varmt välkomna!
 
Dagens lunch

Vi har öppet för lunch varje måndag-fredag 11.30-14.00
Alltid vällagat. Alltid mat gjord på svenska råvaror
och mycket kärlek. 

Vi har tillfälligt bytt ut vår lunchbuffé mot tallriksservering
av både dagens rätt samt sallad
för att förhindra eventuell smittsmidning av Coronaviruset

Är du elev på Vimmerby Gymnasium har du möjlighet att hämta
Dagens Lunch hos oss utan kostnad.
Välj mellan dagens två rätter den aktuella dagen alternativt
vegetriskt samt veckans burgare. 
Önskar du hämta fler lådor vid ett och samma tillfälle
går det bra att ringa och beställa i förväg på 0492-167 00

 

Veckans Meny

vecka 22

  • Måndag

    Pytt Bellman med ägg och rödbetor
    Biff stroganoff med cree fraiche och saltgurka
  • Tisdag

    Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
    Ugnsbakad sej med kokt potatis och örtmajonnäs
  • Onsdag

    Smörstekt lax med bulgursallad
    Grillad kotlett med rostade rotfrukter och vitlökssmör
  • Torsdag

    Kycklingfilé med ananas- & currysås samt ris
    Kroppkakor med lingon, grädde och skirat smör 
  • Fredag

    Sjömansbiff serveras med saltgurka från Kinda 
    Inkokt lax med färskpotatis, skarpsås och syrade morötter
  • 95 .-

  • Veckans Burgare 

    Högrevsburgare på briochebröd med ost, bacon, sallad, dressing samt pommes
    110 :-
  • Veckans Vegetariska

    Halloumiburgare med pommes

    95 :-
     

    Bordsbokning:
    info@clubprime.se 
    0492-167 00

 

Kväll

På grund av det rådande Corona-viruset,
har vi korrigerat våra öppettider tillsvidare.

 
Måndag - Fredag: 11.30-14.00. 
Välj mellan fyra olika rätter inkl. sallad, dryck, kaffe & kaka
från. 95.- 

Torsdagar: 18.00-21.00
Quiz-torsdagar med Jens Nöjesquiz/ Kunskapsjakt

Udda veckor : Nöjesquiz
Jämna veckor : Kunskapsquiz


Fredagar: 17.00-01.00
Puben i källaren är öppen. Ta en match i Shuffleboard, biljard eller varför inte fotboll och ät från vår nya
Pub-meny. AW-priser på både mat, dryck och spel fram till kl 20.00

Lördagar: 18.00-01.00
Puben i källaren är öppen.


Boka bord hos oss: 
- maila till 
info@clubprime.se
- ring oss på 0492-16700
skicka till oss på messenger på vår Facebooksida
 
Varmt välkomna!

 


För att boka bord, maila till
info@clubprime.se
eller nå oss på tel: 0492-167 00
 

 
 
 

Nattklubben

Vi kör olika upplägg så att musiken ska passa så många som möjligt. Bra musik är lika med en bra fest. Vi jobbar med olika temakvällar så att just du ska känna dig hemma hos oss när du väljer att dansa dig in på småtimmarna
 
 
Vi bedriver Restaurang, Bistro, Nattklubb och Event.


Vi älskar människor och mat, as simple as that.

 

Matkonceptets ledord är “Sharing is Caring”, vällagat från grunden, närproducerat och med hela världen som smakbibliotek.
 

Sharing is Caring


Ni väljer huvudråvaror samt ett antal spännande sidorätter som ni sedan delar på. Vår ambition är att upplevelsen och maten ska delas och stå i fokus. Vi erbjuder även alla våra viner på glas, oavsett prisklass och årgång.
 

Vällagad från grunden


Bra råvaror är oerhört viktigt för oss, lika viktigt är hanteringen och tillagningen. Vi lagar allt från grunden och tummar aldrig på kvalitén. Sous Vide är metoden som används för tillagning av kött för att få det bästa av köttet och ge råvaran bästa möjliga tillagningssätt den förtjänar.
 

Närproducerat


Vi jobbar så mycket som möjligt med råvaror från trakten och tillsammans med våra bönder. Vi vill kunna hälsa på våra producenter och vara med att påverka samt utveckla. Det är en samhällsplikt att stötta varandra och inte minst för miljön samt matlandet Sverige.
 

Hela världen som inspiration


Livet är för kort för att inte upplevas fullt ut. Vi får inspiration av resor och människor som sedan präglar vår meny som ständigt utvecklas och ändras. Vi vill dela med oss av vår inspiration och det vi älskar....
 

PS. Under sommaren erbjuder vi en härlig buffé till våra allra minsta gäster, barnen. Även den är lagad med flera liter kärlek och många kilo omtanke.

Sharing is Caring
 
/PRIME