
Välkommen till Restaurang Prime
Á la Carte - Shareplatemeny på lokala råvaror
Kvällsöppet Onsdag-Lördag 18:00–sent
Sharing is caring
Vår restaurang är öppen onsdag till lördag, 18.00-sent.
Vårt koncept är ”Sharing is caring”. Det innebär att du och ditt sällskap beställer massa godsaker från vår ”share plate meny” som ni sedan delar på och njuter av.
Boka bord hos oss:
- maila till info@clubprime.se
- ring oss på 0492-16700
- skicka till oss på messenger på vår Facebooksida
Varmt välkomna!

Vi har öppet för lunch varje måndag-fredag 11.30-14.00
Alltid vällagat. Alltid mat gjord på svenska råvaror
och mycket kärlek. Härlig salladsbuffé, soppa, dryck
samt kaffe & kaka ingår i alla våra lunchrätter.
Lunchbuffé 95:-
Lunch v. 49
Måndag
Pestobakad lax med fetaostcreme och potatismos med smak av persilja
Skomakarlåda på fläskytterfilé med bacon, purjolök, potatismos samt rödvinssky
Tisdag
Panerad schnitzel med kapris -& anjovissmör, dragonskysås samt stekt potatis
Grillad kycklingfilé med smak av teriyaki och chili, timjanrostad potatis samt tzatziki
Onsdag
Plommonspäckad fläskytterfilé med rostad kulpotatis och portersky
Vitvinspocherad torskrygg med äggsås och kokt potatis
Torsdag
Raggmunk med stekt fläsk från Håkans Glada grisar samt lingon
Stekt lax med timjan och citron, purjolöksslungad potatis samt citrongräddfil
Fredag
Grillad fläskkarré från Håkans Glada Utegrisar med buljongkokt potatissallad,
grillad tomat samt bearnaisesås
Bakad torsk med brynt smör, saltbakade betor och fänkålspotatis
Veckans Burgare 110.-
Saftig högrevsfärs på briochebröd med cheddarost, fäskmalen svartpeppar, tryffelmajonnäs, ananas,
saltgurka samt sötpotatispommes
Veckans Veg 95.-
Vegetariska frikadeller i tomatsås serveras med tagliatelle och riven parmesanost
Bordsbokning:
0492-167 00
Vi har öppet varje onsdag-lördag från kl 18.00-sent.
Köket håller öppet till kl 21.00.
På torsdagar
Quiz med Jens Söderhäll kl 19.00.
Jämna veckor = Kunskapsjakt
Ojämna veckor = Nöjesquiz
Här kan du kika på vår kvällsmeny:
För att boka bord, maila till
info@clubprime.se
eller nå oss på tel: 0492-167 00
Vi älskar människor och mat, as simple as that.
Matkonceptets ledord är “Sharing is Caring”, vällagat från grunden, närproducerat och med hela världen som smakbibliotek.
Sharing is Caring
Ni väljer huvudråvaror samt ett antal spännande sidorätter som ni sedan delar på. Vår ambition är att upplevelsen och maten ska delas och stå i fokus. Vi erbjuder även alla våra viner på glas, oavsett prisklass och årgång.
Vällagad från grunden
Bra råvaror är oerhört viktigt för oss, lika viktigt är hanteringen och tillagningen. Vi lagar allt från grunden och tummar aldrig på kvalitén. Sous Vide är metoden som används för tillagning av kött för att få det bästa av köttet och ge råvaran bästa möjliga tillagningssätt den förtjänar.
Närproducerat
Vi jobbar så mycket som möjligt med råvaror från trakten och tillsammans med våra bönder. Vi vill kunna hälsa på våra producenter och vara med att påverka samt utveckla. Det är en samhällsplikt att stötta varandra och inte minst för miljön samt matlandet Sverige.
Hela världen som inspiration
Livet är för kort för att inte upplevas fullt ut. Vi får inspiration av resor och människor som sedan präglar vår meny som ständigt utvecklas och ändras. Vi vill dela med oss av vår inspiration och det vi älskar....
PS. Under sommaren erbjuder vi en härlig buffé till våra allra minsta gäster, barnen. Även den är lagad med flera liter kärlek och många kilo omtanke.
Sharing is Caring
/PRIME