Välkommen till Restaurang Prime

Lunch mån–fre 11:30–14:00
Kvällsöppet ons–lör 18:00–sent

Sharing is caring

Nytt koncept. Ny meny. Närproducerade råvaror. Nytt porslin. Nya drinkar och viner. Mycket nytt.
 
Vi öppnade igen 1/3 och kommer att ha öppet onsdag till lördag. Vårt nya koncept är ”Sharing is caring”. Det innebär att du och ditt sällskap beställer massa godsaker från vår ”share plate meny” som ni sedan delar på och njuter av.

Boka bord hos oss: 
- maila till
info@clubprime.se
- ring oss på 0492-16700
-
skicka till oss på messenger på vår Facebooksida
 
Varmt välkomna!
 
Dagens lunch

VARDAGAR 11:30-14:00

 

VECKANS MENY - VECKA 21


BURGARE 
Burgare gjord på nötfärs från Dacke Kött med stekt ägg, sallad, lök, tomat, sweetchilidressing, pommes och gräslöksdipp 110 kr. 

 
KÖTT 
Sousvidad fläskkarré från Håkans Glada Utegrisar med rostad potatis, svartvinbärsgelé samt äppelcidersås. 95 kr.
 
FISK
Vitvinspocherad sejfilé serveras med skaldjurssås, citron och kokt potatis . 95 kr. 
 
VEGETARISK
Broccoli- & västerbottenostpaj med tomat & lök 85 kr. 

SALLAD & SOPPBUFFÉ
För dig som endast vill plocka från vårt härliga buffébord. 75 kr. 
 
FREDAGSDESSERT
Äppeldessert med smak av kanel och rostade hasselnötter med vispad grädde från Emåmejeriet.


Pensionär får 10% rabatt. 

Samtliga rätter inkluderar kalldryck, varmdryck, hembakat bröd, vårt egna smör, vår härliga salladsbuffé samt soppa.

 

Bordsbokning:

info@clubprime.se 
0492-167 00

 

Kväll

ONS–LÖR 18:00–SENT

 

BLÄDDRA I VÅR KVÄLLSMENY



Bordsbokning:
info@clubprime.se
0492-167 00
 

Shareplate menu


ENTRECÔTE \ 249,- (200G)

Hängmörad Entrecôte från Dackebygdens gård.
 

RYGGBIFF \ 239,- (200G)
Hängmörad ryggbiff från Närke kött.

KYCKLINGFILÉ \ 139,-
BBQ kycklingfilé från Viking fågel i Ljungby.

VARMRÖKT LAX \ 169,- (100G)
MSC-märkt

SVAMPKROKETT \ 75,-
Gjord på potatis från Axelssons i stora Aby med ramslöksemulsion med ramslök från trakten.
 
KÅLSALLAD \ 75,-
Med sotad pak choi, rabarbercrudité, citrongräs, bakad honung och rimmad gurka.

FLÄDERPICKLAD SPARRIS \ 89,-
Med rostad mandel, gräslöksolja och semitorkade tomater.

GUL GAZPACHO \ 59,-
Gjord på primörer från trakten.

POMMES \ 45,-
Pommes på potatis från Axelssons i stora Aby.

POTATISFONDANT \ 45,-
Gjord på potatis från Axelssons i stora Aby med smak av timjan.


Våra klassiker


VÅRA EGNA KÖTTBULLAR \ 195,-

Kökets hemtrillade köttbullar med potatispuré, gräddsås, cognacsmarinerade lingon och picklad gurka.
 

KROPPKAKOR \ 175,-
Kökets egengjorda kroppkakor fyllda med svamp och rostade hasselnötter serveras med lingonskum och brynt smörpulver

HAMBURGARE \ 210,-
Hamburgare på färs från Dackebygdens kött, serveras med friterad lök, rostad vitlökscréme, saltgurka, tomat, bacon från Håkans glada ute grisar, Philly fox ost från Räven och osten samt pommes.

CAESARSALLAD \ 169,-
Confiterat kycklinglår, caesardressing, surdegskrutonger från Stjernbergs skafferi och romansallad.

RÖKTA RÄKOR \ 199,-
Surdegsbröd från Stjernbergs skafferi och nyslagen aioli.
 
 
BLÄDDRA I VÅR KVÄLLSMENY
 
 
 

Nattklubben

Vi kör olika upplägg så att musiken ska passa så många som möjligt. Bra musik är lika med en bra fest. Vi jobbar med olika temakvällar så att just du ska känna dig hemma hos oss när du väljer att dansa dig in på småtimmarna
 
 
Vi bedriver Restaurang, Bistro, Nattklubb och Event.


Vi älskar människor och mat, as simple as that.

 

Matkonceptets ledord är “Sharing is Caring”, vällagat från grunden, närproducerat och med hela världen som smakbibliotek.
 

Sharing is Caring


Ni väljer huvudråvaror samt ett antal spännande sidorätter som ni sedan delar på. Vår ambition är att upplevelsen och maten ska delas och stå i fokus. Vi erbjuder även alla våra viner på glas, oavsett prisklass och årgång.
 

Vällagad från grunden


Bra råvaror är oerhört viktigt för oss, lika viktigt är hanteringen och tillagningen. Vi lagar allt från grunden och tummar aldrig på kvalitén. Sous Vide är metoden som används för tillagning av kött för att få det bästa av köttet och ge råvaran bästa möjliga tillagningssätt den förtjänar.
 

Närproducerat


Vi jobbar så mycket som möjligt med råvaror från trakten och tillsammans med våra bönder. Vi vill kunna hälsa på våra producenter och vara med att påverka samt utveckla. Det är en samhällsplikt att stötta varandra och inte minst för miljön samt matlandet Sverige.
 

Hela världen som inspiration


Livet är för kort för att inte upplevas fullt ut. Vi får inspiration av resor och människor som sedan präglar vår meny som ständigt utvecklas och ändras. Vi vill dela med oss av vår inspiration och det vi älskar....
 

PS. Under sommaren erbjuder vi en härlig buffé till våra allra minsta gäster, barnen. Även den är lagad med flera liter kärlek och många kilo omtanke.

Sharing is Caring
 
/PRIME