Välkommen till Restaurang Prime

Öppet torsdag-lördag från 18.00

Stället i Vimmerby
för köttälskare

Med vårt amerikanska steakhousekoncept sätter vi fokus på grillat kvalitetskött, där du kan välja olika storlekar samt sideorders. Vi satsar också på våra hemmagjorda hamburgare med närproducerat nötkött.

Vi erbjuder både vegetariskt, veganskt, lättare rätter och en barnmeny. 
Kvalité värdesätter vi högt och vi jobbar ständigt med att utveckla råvaror och service. 

Allergier eller specialkost löser vi, prata bara med personalen så hjälper vi dig.
 
Våra menyer
Kika gärna i våra menyer nedan, här erbjuds allt från de finaste kvalitéer på kött till hemmagjorda hamburgare på närproducerad nötfärs. Vi erbjuder också fisk, vegan och vegetariska rätter och självklart har barnen en egen meny, du vet väl också att alla barn som äter upp sin mat, bjuder vi på isglass.

Varmt välkomna att boka bord 0492-16700 eller via e-post info@hotellronja.se
 
Meny
Drinkmeny
Barnmeny
 
 
Afterwork

Afterwork på fredagar 17.00-21.00
 

MENY


Primes "Made from Scratch"-burgare. Färs från Bjurstad, kimcheemajonäs, lagrad cheddar, tomat, krispsallad, rökt karré, egenpicklad gurka och vårt briochebröd. 189 kr.

BBQ-bricka med oxfilé och ryggbiff. Serveras med klyftpotatis, grillad citron, kryddsmör och pimentos de padron. 269 kr alt 499 kr för två personer.

Primes räksallad med krutonger och basilikaaioli. 189 kr. 

Snacksbricka med oliver, ölkorv, nötmix, grönkålschips och hemmagjorda potatischips. 89 kr alt 165 kr för 2 personer. 

Dessert
Kardemummabavaroise med grillad persika, blandade bär och karamelliserade hasselnötter. 89 kr

Samtliga rätter inkluderar 1 glas av kvällens vin/öl/alkholfritt per person


Bordsbokning: info@clubprime.se  0492-167 00

quiz

Välkomna till Prime och quiz, varje torsdag (från v.7) är det dags för quiz, vi testar dina kunskaper i både musik och allmänbildning (lite olika upplägg från gång till gång)
Om du vill delta i quizet börjar det klockan 19.30
De tre lag som lyckas skrapa ihop flest poäng vinner härliga priser. Det får vara max 6 deltagare/lag och det kostar 20sek/person att delta. Avgiften går till utvald hjälporganisation.

 

 

Bingo med Fredrik Thalin
Fredrik Thalin intervjuar vardagshjältar!
Hur är det egentligen att vara pedagog på en förskola eller att spela Pippi på Astrid Lindgrens Värld? Vad kan en snickare stöta på när de river en vägg eller hur snabbt går pulsen upp på en brandman när larmet går? Massor av skratt, härliga möten och fina priser utlovas.
Just nu är det ingen bingo planerad, men håll utkik efter eventuellt nytt datum
 
 
ÖPPETTIDER

Öppet torsdag-lördag från kl: 18.00 

Under perioder då vi har stängt vissa dagar öppnar vi självklart vid förfrågningar om större sällskap alla övriga dagar.

Nattklubben

Vi kör olika upplägg så att musiken ska passa så många som möjligt. Bra musik är lika med en bra fest. Vi jobbar med olika temakvällar så att just du ska känna dig hemma hos oss när du väljer att dansa dig in på småtimmarna
 
Bildgalleri
 
HISTORIA:
SÅ KOM PRIME TILL
2014 blev det en dröm som förverkligades. En dröm om en riktigt bra mötesplats för folk som tycker om upplevelser. Prime har utvecklats löpande och under byggnationen har hela tiden nya idéer implementerats. Restaurangkonceptet blev frukten av en företagskontakt som skapades då inredningen skulle köpas. Vi kom i kontakt med The Steakhouse i Kristianstad och kontrakterade oss för ett franchisekoncept.
 
Vår miljö är skapad för att tilltala den stora massan. Vare sig man tycker om modern och rå stil eller mer klassiska och harmoniska, mjuka inslag så kommer man hitta det hos oss. Vi vänder oss till alla åldrar och i synnerhet köttälskare. Nattklubben jobbar med olika temakvällar så att just du ska känna dig hemma hos oss när du väljer att dansa dig in på småtimmarna. 
 
Vi lever efter devisen att ha en exceptionell service. Som ny eller återkommande gäst ska du känna att just du är speciell.