Varmt välkommen

Vi vänder oss till många typer av resenärer och livsnjutare, oavsett om du är iväg för jobbets räkning eller vill koppla av med familjen finns det hotellrum och aktiviteter som passar de allra flesta. 
Som hotellgäst finns det möjlighet att köpa entré till vår relaxavdelning. Relaxen är utrustad med bastu, bubbelpool samt en uppvärmd pool på 10*4 meter. Pris: 300 kr för hela familjen hela vistelsen eller engångspris 100kr / vuxen och 60 kr /barn. 
Poolen har öppet alla dagar 10.00-20.00 och barnen är varmt välkomna under hela perioden.
 
Familjer
Oavsett om du är en liten eller stor familj får du alltid ett bekvämt boende hos oss. Vi kan erbjuda allt från ”traditionella” hotellrum till 3-rummare på 70 kvm. Alla våra rum är utrustade med minst micro och vattenkokare och några rum har kökspentry.

Som hotellgäst finns det möjlighet att köpa entré till vårt fullutrustade gym eller vår relax. Relaxen är utrustad med bastu, pool på ca 10x4 meter samt en bubbelpool. Pris: 300 kr för hela familjen & hela vistelsen.
Önskar du göra ett engångsbesök kostar det 100kr för vuxen samt 60kr för barn. 
Poolen har öppet 10.00-20.00 alla dagar och barn är välkomna under hela perioden

Vårt gym har öppet 05.00-22.00 alla dagar


Ni har gångavstånd till centrum och tågstationen (ca 5 minuter) och till Astrid Lindgrens värld tar det ca 10-15 minuter att promenera. Vi har avgiftsfri parkeringsplats i anslutning till hotellet.

 

Affärsresenärer
Vill du bo en natt eller är du i Vimmerby för en längre vistelse?
Vårt hotell är flexibelt och kan erbjuda olika typer av rum både med och utan kök, alla rum har minst micro och vattenkokare.
Självklart har ni tillgång till vårt trådlösa internet och om så önskas finns konferenslokaler att hyra.
Nyttja gärna vårt fullt utrustade gym eller ta en paus i vår relaxavdelning med pool, bubbelpool och bastu.
Avnjut en härlig frukost på morgonen och ta gärna en titt i vår meny för restaurangen kvällstid. 
 
 
Bildgalleri