Varmt välkommen

Vi vänder oss till många typer av resenärer och livsnjutare, oavsett om du är iväg för jobbets räkning eller vill koppla av med familjen finns det hotellrum och aktiviteter som passar de allra flesta. 
Lägg därtill att du på området har tillgång till både restaurang och fullturustat gym och relaxavdelning med pool, bubbelpool och bastu
 
Familjer
Oavsett om du är en liten eller stor familj får du alltid ett bekvämt boende hos oss. Vi kan erbjuda allt från ”traditionella” hotellrum till 3-rummare på 70 kvm. Alla våra rum är utrustade med minst micro och vattenkokare och några rum har kökspentry.

Vi har en minigolfbana under tak så även under en regnig sommardag kan man aktivera sig "utomhus". Det är också möjligt att träna på vårt fullt utrustade gym eller mysa i relaxavdelningen med pool och bubbelpool. För hela vistelsen kostar det 300 kr/familj. Tyvärr är vår restaurang Prime stängd för säsongen men vi serverar självfallet frukost. Restauranen öppnar åter för lunch 17 augusti.

Ni har gångavstånd till centrum och tågstationen (ca 5 minuter) och till Astrid Lindgrens värld tar det ca 10-15 minuter att promenera. Vi har avgiftsfri parkeringsplats i anslutning till hotellet.

 

Affärsresenärer
Vill du bo en natt eller är du i Vimmerby för en längre vistelse?
Vårt hotell är flexibelt och kan erbjuda olika typer av rum både med och utan kök, alla rum har minst micro och vattenkokare.
Självklart har ni tillgång till vårt trådlösa internet och om så önskas finns konferenslokaler att hyra.
Nyttja gärna vårt fullt utrustade gym eller ta en paus i vår relaxavdelning med pool, bubbelpool och bastu.
Avnjut en härlig frukost på morgonen och ta gärna en titt i vår meny för restaurangen kvällstid. 
 
 
Bildgalleri