Hållbar hälsa

Öppet varje dag 05-22

 

TRÄNINGSGLÄDJE

På Body Gym & Relax arbetar vi med olika människor med skilda utgångspunkter och mål. Oavsett om du tränar på egen hand, deltar på våra pass eller tränar med personlig tränare arbetar vi för att du ska hitta just din nivå och utvecklas ifrån den. Vi står för hållbar hälsa, träningsglädje och gemenskap. Boka ett pass, fyll vattenflaskan och ladda för att ha riktigt roligt tillsammans med oss. 
GYMMET
 
Gratis gymintroduktion
När du tecknar ett medlemskap hos oss ingår det en gratis gymintroduktion där du får hjälp med din teknik, tips på övningar och inspiration till din fortsatta träning. För mer information och bokning, ta kontakt med Ingela Koponen. 


Provträna som gäst
Visste du att du kan träna gratis hos oss första gången? Vi vill gärna att du får möjlighet att känna på vårt gym eller testa ett pass du är nyfiken på. Därför erbjuder vi dig att träna en gång gratis innan du bestämmer dig för att lösa något av våra kort för vidare träning. Ta kontakt med Cecilia eller Ingela för mer information och bokning. 

Rabatt på träningskort
Studenter och pensionärer erhåller 15 procent rabatt på våra träningskort. Medlemmar i idrottsföreningar kan lösa träningskort hos oss till förmånliga priser. Meddela att du är ansluten och aktiv i föreningslivet när du köper kort hos oss så får du information om priser och upplägg. 

 
Personlig träning
 
Vi som arbetar som personliga tränare på Body Gym & Relax är licensierade och vi har god kunskap inom träning. Vi har teoretisk bakgrund i anatomi, fysiologi och träningslära som gör att vi förstår grunderna i hur våra kroppar är byggda och fungerar. Som personliga tränare har vi kunskap om att analysera kroppen, lägga upp träningsplaner och konstruera träningsupplägg som är effektiva och säkra utifrån mål och behov för kunden. Viktigt för oss är att våra personliga tränare möter dig oavsett skede il ivet och hittar den lösning som fungerar bäst för dig. 
Om du vill träffa en personlig tränare tar du kontakt med Cecilia Stålhandske, Lic Personlig Tränare och Cert MammaMagetränare. För mer information, priser och bokning: cecilia@bodygym.se 
 
FYSIOTERAPI
 
"Mitt mål är att diagnostisera orsaken till smärta och/eller funktionsnedsättningen, behandla vid behov, ge patienten information och verktyg för att förbättra funktion och hitta lämpligt sätt att träna på eller använda sin egen kropp i vardagen"

I anslutning till våra lokaler finns Vimmerby Fysiocenter som drivs av Emma Kostenius. Emma är legitimerad fysioterapeut sedan januari 2006. Hon har bred kompetens inom rehabilitering av sjukdomar och skador på rörelse-stödjeorganen. Hon har även erfarenhet av att jobba med patienter med långvarig smärta. Dessutom är Emma vidarutbildad inom akupunktur, MDT (McKenzie), JEMS, Axelina, idrottsmedicin. OMT steg 1 och kortare kurser inom OMT. 
Emmas intresseområden är idrottsmedicin och träningsrelaterade skador och hon är ansluten till Vimmerby Hockeys A-lag som sjukgymnast och ifrån säsongen 2017 också ansvarig för sjukgymnastik för Vimmerby IFs A-lag. Emma är ansluten till landstinget och du betalar som ett vanligt sjukhusbesök när du träffar Emma: 200 kronor. Du kan ta kontakt med Emma via mail eller telefon: info@vimmerbyfysiocenter.se eller 0730-229749
 
Relaxen
 
Som medlem hos oss har du också tillgång till vår härliga relaxavdelning. Där finns en 8×5 meter pool, en härlig bubbelpool samt torrbastu. Detta får du tillgång till i medlemskap som silver, guld eller platina. Du är självklart välkommen att bada även om du inte är medlem, och du betalar 80 kr/ tillfälle. Relaxavdelningen är barnfri efter 17.00 samtliga dagar. 
Nedan ser ni våra olika rumskategorier: