Hållbar hälsa

Öppet varje dag 05-22

 

TRÄNINGSGLÄDJE

På Body Gym & Relax arbetar vi med olika människor med skilda utgångspunkter och mål. Oavsett om du tränar på egen hand, deltar på våra pass eller tränar med personlig tränare arbetar vi för att du ska hitta just din nivå och utvecklas ifrån den. Vi står för hållbar hälsa, träningsglädje och gemenskap. Boka ett pass, fyll vattenflaskan och ladda för att ha riktigt roligt tillsammans med oss. 

ANGÅENDE COVID 19
 
Vi följer de uppsatta rekommendationer, restriktioner och lagar som gäller för Covid 19. Vi uppdaterar ständigt information på våra sociala kanaler om det arbete vi gör för att minska smittspridning och säkerställa träning för våra medlemmar.  Vi hänvisar till att följa oss på sociala medier för kontinuerliga uppdateringar kring vad vi gör och vad du själv behöver tänka på för att kunna träna hos oss.
 
Vi tar givetvis vårt ansvar på allra bästa sätt och arbetar för att säkerställa att våra medlemmar kan fortsätta vara fysiskt aktiva trots rådande omständigheter. Du som har frågor eller funderingar är varmt välkommen att ta kontakt med Cecilia på
cecilia@bodygym.se
GYMMET
 
Gratis gymintroduktion
När du tecknar ett medlemskap hos oss ingår det en gratis gymintroduktion där du får hjälp med din teknik, tips på övningar och inspiration till din fortsatta träning. För mer information och bokning, ta kontakt med Ingela Koponen. Rabatt på träningskort
Studenter och pensionärer erhåller 15 procent rabatt på våra träningskort. Medlemmar i idrottsföreningar kan lösa träningskort hos oss till förmånliga priser. Meddela att du är ansluten och aktiv i föreningslivet när du köper kort hos oss så får du information om priser och upplägg. 
 
Personlig träning
 
Vi som arbetar som personliga tränare på Body Gym & Relax är licensierade och vi har god kunskap inom träning. Vi har teoretisk bakgrund i anatomi, fysiologi och träningslära som gör att vi förstår grunderna i hur våra kroppar är byggda och fungerar. Som personliga tränare har vi kunskap om att analysera kroppen, lägga upp träningsplaner och konstruera träningsupplägg som är effektiva och säkra utifrån mål och behov för kunden. Viktigt för oss är att våra personliga tränare möter dig oavsett skede i livet och hittar den lösning som fungerar bäst för dig. 
Vi arbetar med både PT-abonnemang där du kan träna ett visst antal pass i månaden med personlig tränare och PT-timmar som du kan lägga upp på ett sätt som fungerar för dig. 

Du som är nyfiken på personlig träning eller behöver hjälp med kostcoaching och samtal kan ta kontakt med Cecilia Stålhandske som är Lic Personlig tränare och kostrådgivare. Cecilia arbetar också med träning under- och efter graviditet och håller i de populära Mammagrupperna som startar regelbundet under hela året. Träningen i grupperna är givetvis anpassade efter rådande omständigheter och vi håller maxantal på 4-8 personer i varje grupp. 

Maila Cecilia för mer information, priser och bokning: cecilia@bodygym.se 
 
FYSIOTERAPI
 
"Mitt mål är att diagnostisera orsaken till smärta och/eller funktionsnedsättningen, behandla vid behov, ge patienten information och verktyg för att förbättra funktion och hitta lämpligt sätt att träna på eller använda sin egen kropp i vardagen"

I anslutning till våra lokaler finns Vimmerby Fysiocenter som drivs av Emma Kostenius. Emma är legitimerad fysioterapeut sedan januari 2006. Hon har bred kompetens inom rehabilitering av sjukdomar och skador på rörelse-stödjeorganen. Hon har även erfarenhet av att jobba med patienter med långvarig smärta. Dessutom är Emma vidarutbildad inom akupunktur, MDT (McKenzie), JEMS, Axelina, idrottsmedicin. OMT steg 1 och kortare kurser inom OMT. 
Emmas intresseområden är idrottsmedicin och träningsrelaterade skador och hon är ansluten till Vimmerby Hockeys A-lag som sjukgymnast och ifrån säsongen 2017 också ansvarig för sjukgymnastik för Vimmerby IFs A-lag. Emma är ansluten till landstinget och du betalar som ett vanligt sjukhusbesök när du träffar Emma: 200 kronor. Du kan ta kontakt med Emma via mail eller telefon: info@vimmerbyfysiocenter.se eller 0730-229749
 
Relaxen
 
Som medlem hos oss har du också tillgång till vår härliga relaxavdelning. Där finns en 8×5 meter pool, en härlig bubbelpool samt torrbastu. Detta får du tillgång till i medlemskap som silver, guld eller platina. Du är självklart välkommen att bada även om du inte är medlem, och du betalar 80 kr/ tillfälle. Relaxavdelningen är barnfri efter 17.00 samtliga dagar. 
Nedan ser ni våra olika rumskategorier: